Skrota din buss på ett miljöriktigt sätt

Tips på 2 busskrotar där du kan lämna in din buss för skrotning och dessutom få pengar. När du inte längre behöver din gamla buss kan du lämna in den till en busskrot och få ersättning för bussen.

Totalt hittar du 2 busskrotar listade här som tar hand om som tar hand om och demonterar bussar för att återanvända och sälja bussdelar till andra fungerande bussar av samma modell.

Alla 2 skrothandlare som tar hand om bussar

Här hittar du de 2 främsta skrothandlarna som återvinner bussar.

SkrothandlareOrtLandskap
Rackstad Bil & DelarArvikaVärmland
SkrotfragÖver hela landetÖver hela landet

Kontakta flera busskrotar

I landet finns det 2 busskrotar där du kan hitta delar till gamla bussar eller lämna i en gammal trasig och rostig buss.

När du ska lämna din buss till en busskrot finns det några saker som du kan tänka på först. Finns det några delar som du kan ha nytta av som t.ex. batteriet eller någon vanligt förekommande del som finns på många bussar.

Eftersom det finns flera skrotar som tar emot bussar kan det vara bra att ringa runt och höra vad det kostar eller hur mycket du får om du skrotar din buss hos dem.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel