Skrota din båt på ett miljöriktigt sätt

Lista på 5 båtskrotar där du kan lämna in din båt för skrotning och dessutom få pengar. När du inte längre behöver din gamla båt kan du lämna in den till en båtskrot och få ersättning för båten.

Totalt hittar du 5 båtskrotar listade här som tar hand om som tar hand om och demonterar båtar för att återanvända och sälja båtdelar till andra fungerande båtar av samma modell.

Alla 5 skrothandlare som tar hand om båtar

Här hittar du de 5 främsta skrothandlarna som återvinner båtar.

SkrothandlareOrtLandskap
Marin­demonteringLuleåNorrbotten
Båtskroten SverigeStockholmSödermanland
Värmlands BåtskrotKarlstadVärmland
Båtskroten i VästGöteborgVästergötland
Göteborgs Skeppshandel & MarinskrotenGöteborgVästergötland

Kontakta flera båtskrotar

Båtskrotar är den mest ovanliga typer av skrotar som finns i Sverige men det är väldigt viktigt för miljön att båtarna skrotas på ett miljömässigt korrekt sätt.

När du ska lämna din båt till en båtskrot finns det några saker som du kan tänka på först. Finns det några delar som du kan ha nytta av som t.ex. batteriet eller någon vanligt förekommande del som finns på många båtar.

Eftersom det finns flera skrotar som tar emot båtar kan det vara bra att ringa runt och höra vad det kostar eller hur mycket du får om du skrotar din båt hos dem.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel