Skrota din husbil på ett miljöriktigt sätt

Lista på 6 husbilsskrotar där du kan lämna in din husbil för skrotning och dessutom erhålla ersättning. När du inte längre behöver din gamla husbil kan du lämna in den till en husbilsskrot och få ersättning för husbilen.

Totalt hittar du 6 husbilsskrotar listade här som tar hand om som tar hand om och demonterar husbilar för att återanvända och sälja husbildelar till andra fungerande husbilar av samma modell.

Alla 6 skrothandlare som tar hand om husbilar

Här hittar du de 6 främsta skrothandlarna som återvinner husbilar.

SkrothandlareOrtLandskap
Bollnäs BilåtervinningBollnäsHälsingland
Lycksele Bil­demonteringLyckseleLappland
BDR SverigePiteåNorrbotten
Husbil- & Husvagns­demonteringSjöboSkåne
Skellefteå Bil­demonteringSkellefteåVästerbotten
Husbils­demontering.seKolbäckVästmanland

Kontakta flera husbilsskrotar

Husbilar är lite större, och varje modell är inte lika vanliga, jämfört med personbilar. Detta gör att bilskrotar som även tar husbilar behöver ha annan utrustning och kompetens.

När du ska lämna din husbil till en husbilsskrot finns det några saker som du kan tänka på först. Finns det några delar som du kan ha nytta av som t.ex. batteriet eller någon vanligt förekommande del som finns på många husbilar.

Eftersom det finns flera skrotar som tar emot husbilar kan det vara bra att ringa runt och höra vad det kostar eller hur mycket du får om du skrotar din husbil hos dem.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel