Skrota din släpvagn på ett miljöriktigt sätt

Hitta 7 släpvagnsskrotar där du kan lämna in din släpvagn för skrotning och dessutom få ersättning. När du inte längre behöver din gamla släpvagn kan du lämna in den till en släpvagnsskrot och få ersättning för släpvagnen.

Totalt hittar du 7 släpvagnsskrotar listade här som tar hand om som tar hand om och demonterar släpvagnar för att återanvända och sälja släpvagndelar till andra fungerande släpvagnar av samma modell.

Alla 7 skrothandlare som tar hand om släpvagnar

Här hittar du de 7 främsta skrothandlarna som återvinner släpvagnar.

SkrothandlareOrtLandskap
Bollnäs BilåtervinningBollnäsHälsingland
Lycksele Bil­demonteringLyckseleLappland
BDR SverigePiteåNorrbotten
Auto­demontering TTSjöboSkåne
Bilskrotarna i StockholmSpångaUppland
SkrotbolagetUppsalaUppland
Husbils­demontering.seKolbäckVästmanland

Kontakta flera släpvagnsskrotar

En släpvagn är en ganska enkel produkt därför är det lätt att återvinna järnet eller aluminiumet som den oftast består av.

När du ska lämna din släpvagn till en släpvagnsskrot finns det några saker som du kan tänka på först. Finns det några delar som du kan ha nytta av som t.ex. batteriet eller någon vanligt förekommande del som finns på många släpvagnar.

Eftersom det finns flera skrotar som tar emot släpvagnar kan det vara bra att ringa runt och höra vad det kostar eller hur mycket du får om du skrotar din släpvagn hos dem.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel