Skrotbolaget - En rikigt bra skrothandlare

Skrotbolaget är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid Skrotbolaget i Uppsala som ligger i Uppland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta Skrotbolaget för att se om de har några.

SkrothandlareSkrotbolaget
AdressStålgatan 19
Ort754 50 Uppsala
LandskapUppland
Telefon018-13 43 89
Webbadresshttp://skrotbolaget.se
: Skrotar bilJA
: Skrotar husvagnJA
: Skrotar släpvagnJA

Kontakta Skrotbolaget

Skrotbolaget - En rikigt bra skrothandlare

Skrotbolaget är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Skrotbolaget är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Uppsala eller t.o.m. i Uppland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Skrotbolaget för att som om de kan hjälpa till.

Skrotbolaget är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel