Skrota din transformator på ett miljöriktigt sätt

Lista på 3 transformatorskrotar där du kan lämna in din transformator för skrotning och dessutom få pengar. När du inte längre behöver din gamla transformator kan du lämna in den till en transformatorskrot och få ersättning för transformatorn.

Totalt hittar du 3 transformatorskrotar listade här som tar hand om som tar hand om och demonterar transformatorer för att återanvända och sälja transformatordelar till andra fungerande transformatorer av samma modell.

Alla 3 skrothandlare som tar hand om transformatorer

Här hittar du de 3 främsta skrothandlarna som återvinner transformatorer.

SkrothandlareOrtLandskap
Lantz MetallSollentunaUppland
Kuusakoski SverigeSpångaUppland
Stena RecyclingÖver hela landetÖver hela landet

Kontakta flera transformatorskrotar

Totalt i Sverige finns det endast 3 transformatorskrotar som tar hand om och återvinner trasiga transformatorer. En transformator innehåller farlig men dyr transformatorolja som ibland kan renas och återanvändas. Dessutom finns det mycket koppar, järn och aluminium som återvinns i transformatorerna.

När du ska lämna din transformator till en transformatorskrot finns det några saker som du kan tänka på först. Finns det några delar som du kan ha nytta av som t.ex. batteriet eller någon vanligt förekommande del som finns på många transformatorer.

Eftersom det finns flera skrotar som tar emot transformatorer kan det vara bra att ringa runt och höra vad det kostar eller hur mycket du får om du skrotar din transformator hos dem.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel