Lämna ert överblivna elektronikavfall till en elektronikåtervinnare

Tips på 8 elektronikskrotar där ni kan lämna gamla datorer, bildskärmar eller annan elektronik och även för betalt för det. När ni har en större mängd elektronikskrot som t.ex. datorer, bildskärmar, smartphones eller annan elektronik kan ni lämna i dessa till en elektronikåtervinnare och få ersättning för ert elektronikskrot.

Totalt finns det 8 elektronikskrotar som sorterar och återvinner ditt elektronikskrot. Det finns bland annat guld och bly som elektronikskrot så det är både miljövänligt och ekonomiskt bra att lämna in gammal elektronik till återvinning.

Alla 8 skrothandlare som tar hand om elektronikar

Här hittar du de 8 främsta skrothandlarna som återvinner elektronikar.

SkrothandlareOrtLandskap
Svärds SkogsdelarBollnäsHälsingland
StålbolagetOsbySkåne
Mirec Recycling SolutionsKatrineholmSödermanland
RewinnerStockholmSödermanland
Lantz MetallSollentunaUppland
Revac SverigeHovaVästergötland
SkrotfragÖver hela landetÖver hela landet
Stena RecyclingÖver hela landetÖver hela landet

Kontakta flera elektronikskrotar

Elektronikavfall innehåller många farliga ämnen men även värdefulla ädelmetaller. Därför är det av högsta vikt att elektronikskrotet återvinns på bästa tänkbara sätt.

När du ska lämna din elektronik till en elektronikskrot finns det några saker som du kan tänka på först. Finns det några delar som du kan ha nytta av som t.ex. batteriet eller någon vanligt förekommande del som finns på många elektronikar.

Eftersom det finns flera skrotar som tar emot elektronikar kan det vara bra att ringa runt och höra vad det kostar eller hur mycket du får om du skrotar din elektronik hos dem.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel