Stålbolaget AB - En rikigt bra skrothandlare

Stålbolaget AB är en skrothandlare som skrotar t.ex. elektronikskrot Hos Stålbolaget AB i Osby som ligger i Skåne kan du lämna in ditt elektronikskrot och få pengar för detta.

Sedan starten 1990 har allt fler industrier, kraftbolag och smältverk i hela norden blivit våra samarbetspartners. På vår drygt 50 000 m² stora anläggning i Osby hanteras årligen tusentals ton med järnskrot, kabel, mässing, aluminium, koppar m.m. Därifrån levereras material vidare till smältverk över hela Europa.

SkrothandlareStålbolaget AB
AdressKälsvedsvägen
Ort283 44 Osby
LandskapSkåne
Telefon0479-152 40
Webbadresshttps://www.stalbolaget.se/
: Skrotar metallJA
: Skrotar elektronikJA

Kontakta Stålbolaget AB

Stålbolaget AB - En rikigt bra skrothandlare

Stålbolaget AB är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Stålbolaget AB är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Osby eller t.o.m. i Skåne. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Stålbolaget AB för att som om de kan hjälpa till.

Stålbolaget AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel