Lantz Metall - En rikigt bra skrothandlare

Lantz Metall är en skrothandlare som skrotar t.ex. elektronikskrot eller transformatorer Hos Lantz Metall i Sollentuna som ligger i Uppland kan du lämna in ditt elektronikskrot eller transformatorer och få pengar för detta.

Lantz Metall är ett återvinningsföretag som grundades 1998 av Daniel Lantz och har sedan dess mottagit och återvunnit skrot från såväl privatpersoner som företag.

SkrothandlareLantz Metall
AdressNydalsvägen 5
Ort192 77 Sollentuna
LandskapUppland
Telefon08-444 30 00
Webbadresshttps://www.lantzmetall.se/tjänster/vad-vi-återvinner/
: Skrotar metallJA
: Skrotar elektronikJA
: Skrotar transformatorJA

Kontakta Lantz Metall

Lantz Metall - En rikigt bra skrothandlare

Lantz Metall är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Lantz Metall är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Sollentuna eller t.o.m. i Uppland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Lantz Metall för att som om de kan hjälpa till.

Lantz Metall är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel