Båtskroten Sverige - En rikigt bra skrothandlare

Båtskroten Sverige är en skrothandlare som skrotar t.ex. båtar Ifall du letar efter begagnade delar till båtar har du kommit rätt eftersom det är precis vid Båtskroten Sverige i Stockholm som ligger i Södermanland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta Båtskroten Sverige för att se om de har några.

Båtskroten Sveriges vision är att som båtägare kunna skrota sin båt på ett miljöanpassat sätt är en självklarhet.

SkrothandlareBåtskroten Sverige
AdressBeckholmsvägen 14
Ort115 21 Stockholm
LandskapSödermanland
Telefon0771-80 81 81
Webbadresshttp://www.batskroten.se/
: Skrotar båtJA

Kontakta Båtskroten Sverige

Båtskroten Sverige - En rikigt bra skrothandlare

Båtskroten Sverige är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Båtskroten Sverige är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Stockholm eller t.o.m. i Södermanland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Båtskroten Sverige för att som om de kan hjälpa till.

Båtskroten Sverige är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel