B.A. Metallåtervinning - En rikigt bra skrothandlare

B.A. Metallåtervinning är en skrothandlare som skrotar t.ex. Hos B.A. Metallåtervinning i Hörby som ligger i Skåne kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Bo Altenstam AB B.A Metallåtervinning utför även metallåtervinning av övriga metaller som är lämpliga att återvinna. All metallåtervinning och återvinning av kabel sker på ett miljövänligt sätt i våra egna maskiner på anläggningen i Hörby.

SkrothandlareB.A. Metallåtervinning
AdressUrmakarevägen 5
Ort242 33 Hörby
LandskapSkåne
Telefon0415-175 90
Webbadresshttps://www.boaltenstamab.se/
: Skrotar metallJA

Kontakta B.A. Metallåtervinning

B.A. Metallåtervinning - En rikigt bra skrothandlare

B.A. Metallåtervinning är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. B.A. Metallåtervinning är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Hörby eller t.o.m. i Skåne. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta B.A. Metallåtervinning för att som om de kan hjälpa till.

B.A. Metallåtervinning är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel