Bärebergs Järn & Maskin - En rikigt bra skrothandlare

Bärebergs Järn & Maskin är en skrothandlare som skrotar t.ex. Hos Bärebergs Järn & Maskin i Nossebro som ligger i Västergötland kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

BJM köper och säljer allehanda metallskrot såsom; järn, koppar, mässing, aluminium, rostfritt etc. Företaget är godkänt enligt den nya miljöskyddslagen som omfattar lagring samt bearbetning av skrot samt transporter av farligt avfall.

SkrothandlareBärebergs Järn & Maskin
AdressBäreberg Höckgården 330
Ort465 93 Nossebro
LandskapVästergötland
Telefon 0512-500 98
Webbadresshttps://www.bjm.se/swe.htm
: Skrotar metallJA

Kontakta Bärebergs Järn & Maskin

Bärebergs Järn & Maskin - En rikigt bra skrothandlare

Bärebergs Järn & Maskin är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bärebergs Järn & Maskin är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Nossebro eller t.o.m. i Västergötland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bärebergs Järn & Maskin för att som om de kan hjälpa till.

Bärebergs Järn & Maskin är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel