Bjärred Malmö Metallteknik - En rikigt bra skrothandlare

Bjärred Malmö Metallteknik är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid Bjärred Malmö Metallteknik i Bjärred som ligger i Skåne håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta Bjärred Malmö Metallteknik för att se om de har några.

Malmö Metallteknik är det självklara valet för dig som vill skrota och återvinna metall. Vi har dessutom gedigen erfarenhet som bilskrotare och möjlighet att ta hand om motorfordon av alla de slag.

SkrothandlareBjärred Malmö Metallteknik
AdressLerbäcks väg 12
Ort237 91 Bjärred
LandskapSkåne
Telefon046-72 62 60
Webbadresshttp://www.metallteknik.nu
: Skrotar bilJA
: Skrotar metallJA

Video om Bjärred Malmö Metallteknik

Kontakta Bjärred Malmö Metallteknik

Bjärred Malmö Metallteknik - En rikigt bra skrothandlare

Bjärred Malmö Metallteknik är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Bjärred Malmö Metallteknik är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Bjärred eller t.o.m. i Skåne. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Bjärred Malmö Metallteknik för att som om de kan hjälpa till.

Bjärred Malmö Metallteknik är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel