Björkmans Last & Demontering AB - En rikigt bra skrothandlare

Björkmans Last & Demontering AB är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid Björkmans Last & Demontering AB i Gällivare som ligger i Lappland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta Björkmans Last & Demontering AB för att se om de har några.

Björkmans Last & Demontering har mycket bra kontakter med ortens alla verkstäder som gör att vi snabbt kan ordna fram bästa tänkbara hjälp.

SkrothandlareBjörkmans Last & Demontering AB
AdressUpplagsvägen
Ort982 38 Gällivare
LandskapLappland
Telefon0970-755 50
Webbadresshttp://www.björkmans.se/index.htm
: Skrotar bilJA
: Skrotar lastbilJA

Kontakta Björkmans Last & Demontering AB

Björkmans Last & Demontering AB - En rikigt bra skrothandlare

Björkmans Last & Demontering AB är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Björkmans Last & Demontering AB är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Gällivare eller t.o.m. i Lappland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Björkmans Last & Demontering AB för att som om de kan hjälpa till.

Björkmans Last & Demontering AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel