HJHansen - En rikigt bra skrothandlare

HJHansen är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid HJHansen i Malmö som ligger i Skåne håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta HJHansen för att se om de har några.

HJHansens fragmentiserings anläggning står för mera än hälften av den totala kapaciteten som är tillgänglig i Danmark. HJHansens shredder bearbetar cirka 150 ton/h, samt vår raffineringsanläggning sorterar upp till 400 ton metaller per dag.

SkrothandlareHJHansen
AdressHemsögatan 7
Ort211 24 Malmö
LandskapSkåne
Telefon0708-364 365
Webbadresshttps://www.hjhansen.se/kontakt/
: Skrotar bilJA
: Skrotar metallJA

Kontakta HJHansen

HJHansen - En rikigt bra skrothandlare

HJHansen är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. HJHansen är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Malmö eller t.o.m. i Skåne. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta HJHansen för att som om de kan hjälpa till.

HJHansen är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel