Hojdelen - En rikigt bra skrothandlare

Hojdelen är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid Hojdelen i Strängnäs som ligger i Södermanland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta Hojdelen för att se om de har några.

Mycket japanska hojar

SkrothandlareHojdelen
AdressMästarvägen 2
Ort645 41 Strängnäs
LandskapSödermanland
Telefon070-445 50 65
Webbadresswww.hojdelen.se
: Skrotar motorcykelJA

Kontakta Hojdelen

Hojdelen - En rikigt bra skrothandlare

Hojdelen är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Hojdelen är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Strängnäs eller t.o.m. i Södermanland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Hojdelen för att som om de kan hjälpa till.

Hojdelen är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel