IKH Traktordemontering - En rikigt bra skrothandlare

IKH Traktordemontering är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid IKH Traktordemontering i Kauhajoki som ligger i Finland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta IKH Traktordemontering för att se om de har några.

IKH importerar huvudsakligen maskiner, reservdelar och tillbehör till traktorer och jordbruksmaskiner.

SkrothandlareIKH Traktordemontering
AdressKeskustie 26
Ort618 50 Kauhajoki
LandskapFinland
Telefon+46 201 32 32 32
Webbadresshttps://www.ikh.fi/sv/ikh/tillaggsservice/traktordemontering
: Skrotar traktorJA
: Skrotar entreprenadmaskinJA

Kontakta IKH Traktordemontering

IKH Traktordemontering - En rikigt bra skrothandlare

IKH Traktordemontering är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. IKH Traktordemontering är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Kauhajoki eller t.o.m. i Finland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta IKH Traktordemontering för att som om de kan hjälpa till.

IKH Traktordemontering är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel