KB Auto - En rikigt bra skrothandlare

KB Auto är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid KB Auto i Charlottenberg som ligger i Värmland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta KB Auto för att se om de har några.

KB Auto handlar med begagnade tunga fordon, lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner samt bedriver demontering och försäljning av tillvaratagna delar.

SkrothandlareKB Auto
AdressKnattevägen 9
Ort673 92 Charlottenberg
LandskapVärmland
Telefon0571-232 10
Webbadresshttps://kbauto.se
: Skrotar traktorJA
: Skrotar lastbilJA
: Skrotar entreprenadmaskinJA

Kontakta KB Auto

KB Auto - En rikigt bra skrothandlare

KB Auto är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. KB Auto är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Charlottenberg eller t.o.m. i Värmland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta KB Auto för att som om de kan hjälpa till.

KB Auto är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel