Kens Allmek - En rikigt bra skrothandlare

Kens Allmek är en skrothandlare som skrotar t.ex. snöskotrar Ifall du letar efter begagnade delar till snöskotrar har du kommit rätt eftersom det är precis vid Kens Allmek i Arjeplog som ligger i Lappland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta Kens Allmek för att se om de har några.

Kens Allmek är Sveriges mest tillgängliga skoterdemontering.

SkrothandlareKens Allmek
AdressMaskinvägen 4
Ort938 32 Arjeplog
LandskapLappland
Telefon070-326 39 83
Webbadresshttps://kensallmek.se/
: Skrotar snöskoterJA

Kontakta Kens Allmek

Kens Allmek - En rikigt bra skrothandlare

Kens Allmek är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Kens Allmek är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Arjeplog eller t.o.m. i Lappland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Kens Allmek för att som om de kan hjälpa till.

Kens Allmek är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel