NRM - Nordic Raw Materials - En rikigt bra skrothandlare

NRM - Nordic Raw Materials är en skrothandlare som skrotar t.ex. Hos NRM - Nordic Raw Materials i Landskrona som ligger i Skåne kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

NRM AB hanterar skrot och metaller i nästan alla dess former. Det kan vara utrustning, kommunalt skrot, kablar, rör, balk, plåt, rivningsskrot, fragmenterat skrot men också skrot direkt från industrier som remsor, plåtklipp och spån. Även raffinering- och legeringsmaterial. Allt för att skapa råvaror som är optimala för varje enskild kund.

SkrothandlareNRM - Nordic Raw Materials
AdressVarvsvägen 1
Ort261 23 Landskrona
LandskapSkåne
Telefon0418-44 64 60
Webbadresshttps://nrmab.com
: Skrotar metallJA

Kontakta NRM - Nordic Raw Materials

NRM - Nordic Raw Materials - En rikigt bra skrothandlare

NRM - Nordic Raw Materials är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. NRM - Nordic Raw Materials är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Landskrona eller t.o.m. i Skåne. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta NRM - Nordic Raw Materials för att som om de kan hjälpa till.

NRM - Nordic Raw Materials är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel