Rumskulla Skrot - En rikigt bra skrothandlare

Rumskulla Skrot är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid Rumskulla Skrot i Vimmerby som ligger i Småland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta Rumskulla Skrot för att se om de har några.

Vid utkanten av Vimmerby i Småland hittar du Rumskulla Skrot. Vi är ett familjeföretag som förutom bildemontering erbjuder skrothämtning och industririvning.

SkrothandlareRumskulla Skrot
AdressÖvrakulla 106
Ort598 92 Vimmerby
LandskapSmåland
Telefon0496-401 01
Webbadresshttp://www.rumskullaskrot.se/
: Skrotar bilJA
: Skrotar metallJA

Kontakta Rumskulla Skrot

Rumskulla Skrot - En rikigt bra skrothandlare

Rumskulla Skrot är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Rumskulla Skrot är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Vimmerby eller t.o.m. i Småland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Rumskulla Skrot för att som om de kan hjälpa till.

Rumskulla Skrot är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel