Skrotbilscentralen - En rikigt bra skrothandlare

Skrotbilscentralen är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid Skrotbilscentralen i Hisings-Kärra som ligger i Västergötland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta Skrotbilscentralen för att se om de har några.

Skrotbilscentralen.se har sedan 2007 hämtat över 10 000 skrotbilar med bärgare och kranbil för skrotning. En aktör att lita på med andra ord.

SkrothandlareSkrotbilscentralen
AdressKärra Kapellväg 11
Ort425 30 Hisings-Kärra
LandskapVästergötland
Telefon020-72 72 72
Webbadresshttps://skrotbilscentralen.se/
: Skrotar bilJA

Video om Skrotbilscentralen

Kontakta Skrotbilscentralen

Skrotbilscentralen - En rikigt bra skrothandlare

Skrotbilscentralen är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Skrotbilscentralen är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Hisings-Kärra eller t.o.m. i Västergötland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Skrotbilscentralen för att som om de kan hjälpa till.

Skrotbilscentralen är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel