Skrotcentralen - En rikigt bra skrothandlare

Skrotcentralen är en skrothandlare som skrotar t.ex. Hos Skrotcentralen i Uppsala som ligger i Uppland kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

På Skrotcentralen har sedan 1935 arbetat med återvinning. Förenklat kan man säga att samhället äntligen har kommit ikapp oss och insett värdet av att hushålla med naturresurserna.

SkrothandlareSkrotcentralen
AdressBjörkgatan 40
Ort753 23 Uppsala
LandskapUppland
Telefon018-18 65 40
Webbadresshttps://skrotcentralen.se/om-oss/
: Skrotar metallJA

Kontakta Skrotcentralen

Skrotcentralen - En rikigt bra skrothandlare

Skrotcentralen är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Skrotcentralen är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Uppsala eller t.o.m. i Uppland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Skrotcentralen för att som om de kan hjälpa till.

Skrotcentralen är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel