Svensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm - En rikigt bra skrothandlare

Svensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm är en skrothandlare som skrotar t.ex. Hos Svensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm i Katrineholm som ligger i Södermanland kan du lämna in ditt och få pengar för detta.

Vår ambition är att i varje läge producera koppar- och aluminiumgranulat till rätt kvalitet till i första hand svenska gjuterier. Vi vill vara en naturlig samarbetspartner för återvinningsbolag, kraftbolag, elinstallatörer och rivningsföretag.

SkrothandlareSvensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm
AdressFågelgatan 1
Ort641 33 Katrineholm
LandskapSödermanland
Telefon0150-40 95 90
Webbadresshttps://www.svenskkabel.se/
: Skrotar metallJA

Kontakta Svensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm

Svensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm - En rikigt bra skrothandlare

Svensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Svensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Katrineholm eller t.o.m. i Södermanland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Svensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm för att som om de kan hjälpa till.

Svensk Kabelåtervinning AB I Katrineholm är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel