Vithagens Bärgning AB - En rikigt bra skrothandlare

Vithagens Bärgning AB är en skrothandlare som skrotar t.ex. Ifall du letar efter begagnade delar till har du kommit rätt eftersom det är precis vid Vithagens Bärgning AB i Södertälje som ligger i Södermanland håller på med. Ifall du letar efter begagnade delar till kan du också kontakta Vithagens Bärgning AB för att se om de har några.

Hämtar i Stockholm och Södertälje

SkrothandlareVithagens Bärgning AB
AdressSydhamnsvägen 46
Ort151 38 Södertälje
LandskapSödermanland
Telefon0706-443544
Webbadresswww.skrotamc.se
: Skrotar motorcykelJA

Kontakta Vithagens Bärgning AB

Vithagens Bärgning AB - En rikigt bra skrothandlare

Vithagens Bärgning AB är en skrothandlare som hjälper dig att ta skrota eller så kan du fråga ifall de kan vara behjälpliga mer begagnade reservdelar. Vithagens Bärgning AB är också en av de få skrothandlare med riktiga skrottekniker som finns i Södertälje eller t.o.m. i Södermanland. Ibland kan det vara riktigt besvärligt att hitta reservdelar till sin gamla trotjänare och då kan man i alla fall försöka kontakta Vithagens Bärgning AB för att som om de kan hjälpa till.

Vithagens Bärgning AB är en skrot dit ni med trygghet kan vända er om ni vill att någon tar hand om ert skrot på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt.
Allt intressant om skrotfirmor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om skrothandlare men också en del kul och lustiga saker gällande skrotföretag.
Meny - Skrothandlare
Till förstasidan på www.skrothandlare.se Högst upp på sidan om skrotfirmor Längst ned på sidan
Bilskrot Metallskrot Skrotpris Skrothandel